Background Image

BE THE BRAND

60 dagen lang jezelf verbeteren met Guy Droog & Michael Cervino
meer dan 40 video's

Elke dag ontvang je van ons nieuw materiaal, inclusief Q&A video's voor vragen die jij hebt gesteld.

LEER VAN anderen

Het aangesloten forum geeft je de kans van andere professionals te leren en vragen te stellen.

alles op eigen snelheid

Met zes maanden toegang tot alle video's, kun je de tijd nemen die je nodig hebt.

MOBIEL VRIENDELIJK

De hele cursus is niet alleen voor je computer, maar ook te volgen op je smartphone.

299
Niet per maand. Niet per module. Eenmalig.
Ik wil een plek!

De eerste cursus start 2 januari 2018

De eerste 20 deelnemers worden uitgenodigd voor onze huiskamer Q&A sessie!

“Wat een geweldig initiatief van mijn compagnon en goede vriend. Guy bewijst zich al jaren door iedereen in de fitnesswereld van waarde te voorzien, door alle informatie die hij de laatste 10 jaar heeft gedeeld.

Hoe hij het aanpakt, legt hij in Jip en Janneke taal in tientallen video's samen met Michael uit. Deze informatie is voor de professional minstens net zo waardevol als de leek."

Avatar

— Dogan Tekin, Trainer van topsporters en 2x Nederlands Kampioen Powerliften

"Vier jaar geleden had ik een gesprek met de Amerikaan Sol Orwell. De oprichter van Examine.com. Ik promote Soll's e-book. Zonder succes (nul verkopen, 3000+ clicks). Ik vroeg Soll om verkoop advies.

Hij raadde mij aan om eens naar die andere Hollander te kijken. Die promootte zijn boek wel met veel succes (31 sales, minder dan 1000 clicks).

Jij mag raden wie die andere Hollander was. Juist, Guy."

Avatar

— Nick de Zeeuw, oprichter Dutch Fitness Community

Wat zou er gebeuren als...

...je kennis over o.a. marketing, coaching en social media aanzienlijk zou verbeteren? Wat zou dat met je huidige of toekomstige business doen?

Deze videocursus is een van de meest effectieve manieren om je kennis te vergroten op de gebieden waar dat nodig is. Waar anderen je dat niet leren.

Het wordt een proces om de essentiele basis te begrijpen, om je inzicht te geven in de dingen die je over het hoofd ziet en om erachter te komen hoe je echte verandering teweeg kunt brengen.

Elke dag, 60 dagen lang, wordt er nieuw videomateriaal toegevoegd aan de cursus. Elke dag krijg je de kans om met andere deelnemers in discussie te gaan, elkaar vragen te stellen en te helpen. Je kunt je gedachten delen, je perspectief bijstellen en steeds dichter bij het punt komen waar je wilt zijn.

Je kunt ervoor kiezen om alleen de video's te bekijken, eventueel aantekeningen te maken en weer verder te gaan met je dag. Maar de meest effectieve manier van leren is door actief deel te nemen aan gesprekken en anderen te helpen. Zo worden gedachten realiteit en ideeen werkelijkheid.

Guy Droog en Michael Cervino hebben samen genoeg verandering teweeg gebracht. Talloze mensen geholpen. Tijdens deze videocursus zul je begrijpen op welke manier de fitnessindustrie continu blijft veranderen, maar welke basisprincipes altijd zullen werken.

Even kort over Guy Droog en Michael Cervino

Feature Image
Guy Droog

In de extreem concurrerende fitnessmarkt van vandaag, zijn authenticiteit, waardevolle content en mensen een ander perspectief kunnen bieden belangrijker dan ooit. Er zijn er weinig die dit net zo goed begrijpen en aan anderen kunnen leren als Guy Droog.

Guy is ondernemer, auteur, personal trainer en een van de eerste fitnessbloggers en online coaches van Nederland. Hij weet wat er nodig is om te slagen in deze branche en hoe je je kunt onderscheiden van de rest. Naast zijn eigen populaire blog, zijn zijn artikelen en visie gebruikt in magazines als Men's Health, Women's Health, Playboy, Cosmpolitan en nog veel meer.

Zijn eigen e-books zijn inmiddels tienduizenden keren gedownload.

Guy heeft ook genoeg praktijkervaring als ondernemer.  Hij is mede-oprichter van onder andere Fit Zonder Fabels en Perfect Performance Sport Clinics. Een praktijkopleiding waar honderden professionals zichzelf laten bijscholen elk jaar.

Via zijn eigen website GuyDroog.com, zijn er over de jaren heen meer dan 1000 mensen geholpen met het realiseren van hun lifestyle en fysiek gerelateerde doelstellingen.

Feature Image
Michael Cervino

In een markt waar het merendeel van de professionals zich vooral bezighoudt met het opdoen van inhoudelijke vakkennis, begrijpt Michael als geen ander dat kennis pas écht waardevol wordt als je dit op een begrijpelijke manier over kunt brengen op anderen en je ervoor kunt zorgen dat je adviezen ook daadwerkelijk met succes toegepast worden in de praktijk.

Michael is head coach en team manager bij GuyDroog.com, auteur, personal trainer en blogger.

Tevens is hij specialist op het gebied van lichaamstransformaties en blijvende lifestyle verbeteringen.

Zijn doel is altijd geweest om Nederland iedere dag een stukje gezonder en fitter te maken. Dit bereikt hij door dagelijks prominent actief te zijn op social media, waar hij eerlijke, feitelijk onderbouwde informatie over voeding, fitness en lifestyle de wereld in helpt en mensen weet te intrigeren met zijn verfrissende kijk op veelbesproken onderwerpen.

Via de website GuyDroog.com, heeft Michael de afgelopen 2,5 jaar honderden mensen geholpen met het realiseren van hun lifestyle en fysiek gerelateerde doelstellingen.

"Toen ik Guy jaren terug leerde kennen was hij een van de eerste online personal trainers die zich inzette voor meer evidence based methodieken in de sportwereld in Nederland.

Daarnaast heeft hij met Michael veel dingen op social media gedeeld die verder gaan dan de standaard fitness posts. Hun visie is af en toe een verademing in een werkveld waar mensen vaak niet verder komen dan hippe leuzen kopieren en hun glutes/abs showen."

Avatar

— Jeremy Regensburg, Head Strength & Weightlifting Coach UnScared Crossfit

“Als diëtist, voedingscoach en blogger ben ik altijd opzoek naar de waarheid over voeding. Ik zoek die door wetenschappelijke literatuur te onderzoeken en daar vind ik vervolgens mijn antwoorden. Guy Droog is zo iemand die dat ook doet in zijn vakgebied. Dat is wat hem in mijn ogen een autoriteit maakt."

Avatar

— Jonathan Klaassen, Voedingsdeskundige

Dit ga je leren

Branding

Een stem krijgen die te horen is in een markt waar iedereen schreeuwt is lastig. Wij leren je:

 • Hoe je een bedrijfsnaam verzint
 • Hoe je authentiek en origineel blijft
 • Hoe je je 'eigen stem' kunt vinden
 • Hoe je je doelgroep kunt bepalen
Marketing

Veel weten is niet genoeg om vertrouwen en loyaliteit te creeren. Wij leren je:

 • Hoe je social media gebruikt
 • Waarom mensen niet voor jou kiezen
 • Hoe je content maakt die gelezen wordt
 • Hoe je verkoopt, zonder te verkopen
Coaching

Je wilt mensen niet alleen bereiken, maar ook  kunnen helpen en veranderen. Wij leren je:

 • Empathie, empathie en nog eens empathie
 • Waarom mensen onjuiste dingen geloven
 • Hoe je gewoontes verandert
 • Hoe je realistische doelstellingen opstelt
Voeding

De vraag naar kennis is enorm. Heb jij de kennis die de markt van je vraagt? Wij leren je:

 • Hoe je goed calorieen en macro's berekent
 • Hoe je een voedingsschema opstelt
 • Welke supplementen het geld waard zijn
 • De prioriteiten voor je gezondheid en lijf
Training

Met de goede basiskennis kun je het merendeel van de mensen helpen. Wij leren je:

 • De principes van trainingsvolume
 • Hoe je omgaat met blessures
 • Hoe je optimaal oefeningen selecteert
 • Hoe je duurzaam kunt blijven trainen
Lifestyle

Hoe je je leven indeelt naast je werk en sport is minstens net zo belangrijk. Wij leren je:

 • Hoe je productiviteit toeneemt
 • Hoe je mentale rust vindt in deze wereld
 • Anders na te denken over gelukkig zijn
 • Waarom geduld hebben noodzaak is

Het is tijd voor de volgende stap

Deze videocursus is gemaakt voor personal trainers, online coaches, fysiotherapeuten, fitnessinstructeurs of iedereen die nu nog meekijkt maar uiteindelijk ook de stap naar de fitnessindustrie wil maken. Uiteindelijk is deze videocursus gemaakt voor iedereen die mensen wil helpen en positieve verandering teweeg wil brengen.

We leren je hoe je jouw authenticiteit naar de voorgrond krijgt, op welke manier mensen uiteindelijk van je kopen en langdurig clienten van je blijven. Maar ook hoe je effectief communiceert om daadwerkelijk gehoord te worden.

Dit is een cursus over het proces dat je leven elke dag van iets meer waarde voorziet. Waarde voor jou, je werkgever maar vooral voor je clienten. Je wilt trots zijn op het werk dat je verricht als fitnessprofessional.

Deze cursus is veel effectiever dan een berg aan theorie of urenlang aan video's die je in 1 keer wegkijkt. We moedigen je aan om je ideeen door te ontwikkelen en er kritisch over na te denken. We willen dat je je openstelt voor feedback van anderen, je werk deelt en jezelf blijft verbeteren.

We hebben meer dan 40 lessen, uren aan videomateriaal, exclusieve content die alleen jij als deelnemer ontvangt, Q&A video's van de beste vragen die er worden gesteld. Omdat je 1 video per dag ontvangt, kun je ermee aan de slag in de praktijk en blijft het niet bij informatie opsteken. Het wordt kennis.

Wanneer begint de cursus?

Omdat we willen voorkomen dat we met een te grote groep aan de slag gaan, starten we maar een paar keer per jaar. De eerste groep start op 2 januari 2018. Inschrijven kan alleen in de maand september.

Hoeveel content is er?

Naast de tientallen video's (uren aan materiaal) proberen we het aangesloten (en afgesloten) forum zo actief mogelijk te houden. We moedigen iedereen aan actief deel te nemen in discussies, vragen te stellen, kritisch te zijn naar zichzelf, naar anderen en naar ons. Op die manier leert iedereen het meest. Daarnaast plaatsen we regelmatig nieuwe Q&A video's op basis van de vragen die er worden gesteld door jullie.

Wat voor soort video's zijn het?

We hebben drie soorten video's. Lessen, waarin we een onderwerp bespreken en afsluiten met een vraag waar je over na moet denken en het liefst beantwoordt in de groep. Q&A video's, waarin we jullie vragen beantwoorden en Case Studies, waarin we bedrijven uit de fitnessindustrie gebruiken om punten te verduidelijken.

Is er een 'niet goed geld terug'-garantie?

Jazeker. Wij zijn overtuigd van de waarde die je uit deze cursus zult halen. Als jij 30 dagen lang de video's bekijkt, deelneemt aan de discussies en nadenkt over de vragen die wij je stellen een andere mening hebt over de cursus, dan krijg je gewoon je geld terug.

Hoe lang blijft al het materiaal beschikbaar?

Vanaf het moment dat de groep start, zijn alle video's en fora 6 maanden lang beschikbaar.

Is deze cursus geschikt voor beginners of professionals?

De video's zijn zonder enige twijfel geschikt en zeer waardevol voor zowel beginners als professionals. Het biedt beginners een uitstekende basis om mee te starten en door te pakken, maar het biedt professionals ook hoogst waarschijnlijk een nieuw perspectief op zaken waar zij over de jaren heen minder of niet bij stil hebben gestaan.

Andere vraag? Mail naar guy@guydroog.com

"Guy is een grondlegger voor nuchtere en verantwoordelijke coaching in de Nederlandse fitnessbranche. Ik heb als jonge, zelfstandige ondernemer en Personal Trainer veel geleerd van hem en hij heeft in de afgelopen 10 jaar de lat continue verlegd.

Humor, open minded, doordacht, respectvol maar toch straight to the point en no-nonsense: Guy heeft goed nagedacht over wat hij de wereld wil vertellen en de wereld luistert graag naar hem. Hij is zonder twijfel dé go-to-guy voor amateurs én professionals die succes willen behalen, in coaching tot aan het ondernemerschap."

Avatar

— Samuel van Gelder, Eigenaar OUTSIDE en Personal Trainer

"Twee oprechte professionals die met gevoel voor humor ingewikkelde vaktaal weten te vertalen naar een taal die voor iedereen begrijpbaar is.

Zij zorgen ervoor dat de complete fitnessindustrie weer met beide benen op de grond komt te staan."

Avatar

— Peter de Gruyl, Personal Trainer

DE BESTE TIJD OM TE BEGINNEN IS NU
€  299
Niet per maand. Niet per module. Eenmalig. Voor alles.
 • Meer dan 40  video's
 • Een motiverende leeromgeving
 • 6 maanden toegang  tot alle video's
Ik ben erbij

De eerste cursus start 2 januari 2018

De eerste 20 deelnemers worden uitgenodigd voor onze huiskamer Q&A sessie!

Niet tevreden?
Geld terug. Simpel.

"Guy is met een combinatie van gezond verstand, kennis en jaren ervaring een fitnessfenomeen geworden die producten en diensten levert waar iedereen enthousiast over is. Zonder meer aanbevolen!"

Avatar

— Chi L. Chiu, directeur Chivo